Intrebari frecvente

WestCredit amanet auto este o institutie finaciara nebancara (I.F.N.), care ofera imprumuturi rapide in lei sau euro. Prin West-Credit se poate imprumuta pana la 85% din valoarea masinii.
In 30 de minute primiti banii,imediat dupa evaluarea masinii si semnarea contractului.
- cartea de identitate a proprietarului - cartea de identitate a autoturismului - certificate de inmatriculare - contract de vanzare/cumparare sau factura (in cazul autoturismelor neinmatriculate)
Comisionul minim perceput de catre societatea noastra, este de 0.1% pe zi, 3% pe luna si 36% pe an, calculat astfel:
10 000 LEI x 0,1% = 10 lei /x 30 zile = 300 lei/luna
La preluarea masinii se fac poze in interior si exterior, se intocmeste proces verbal cu numar de kilometrii si detalii legate de masina, iar apoi masina este pastrata in garajul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24 ore,iar dupa semnarea contractului puteti vedea oricand masina,inclusiv online. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat.
Puteti veni oricand doriti cu un eventual cumparator, aveti posibilitatea de prezentare a autoturismului cu care ati garantat.
Comisionul se recalculeaza la zi ,daca returnati banii imprumutati mai devreme de termenul stabilit veti plati doar pentru durata imprumutului.
Pentru ca interesul nostru nu este sa dobandim bunul oferit ca si garantie,va oferim15 zile de gratie sau posibilitatea de vanzare a masinii catre un tert.
Pentru imprumuturile oferite de noi, nu exista o perioada minima de contractare ; perioada maxima fiind de 30 de zile, cu posibilitatea prelungiri nelimitate a contractului. Prelungirea contractului se face prin plata comisionului la fiecare 30 de zile, clienti nostri beneficiind de o perioada de gratie de 15 zile, valabila la expirarea ficarui termen.
Dupa achitarea comisionului de imprumut si valoarea creditului solicitat,puteti pleca cu masina dumneavoastra acasa.

Ce spun clientii nostri

Am avut nevoie de bani urgent si i-am obtinut imediat.Am apelat la serviciile lor la 1 noaptea,in cateva ore m-am intalnit cu un reprezenatat de-al lor si am semnat contractul. A doua zi, am putut sa-mi rezolv problema.

- Florescu Cosmin
Detin o masina de valoare medie, Hyundai I 30 , cei de la West-Credit mi-au oferit un imprumut de pana la 80% din valoarea masinii, am fost foarte multumita de intelegerea de care au dat dovada, de fiecare data cand plec intr-o vacanta apelez la aceasta modalitate de finantare.

- Chirila Sorina
Dupa ce am lasat masina 4 luni la West-Credit, am gasit-o exact in aceeasi pozitie, nemiscata si sigilata, sunt foarte corecti oamenii. Recomand!

- Dinu Bogdan
Dupa ce ca este tot garajul bine pazit si monitorizat video, exact langa garajul West-Credit este si un service si o vopsitorie auto, in timpul cat a stat la ei, am aranjat cu baietii de acolo sa-mi vopseasca si sa-mi poliseze si bara si aripa din spate, foarte tare m-I se pare aceasta “optiune”. Foarte profi baietii.

- Rotaru Cristian
Am aflat de serviciul asta chiar atunci cand am avut nevoie, e foarte rapid. Dupa 2 luni cand am achitat imprumutul masina nu avea nicio zgarietura, n-a fost miscata. Recomand.

- Gheorghe Cristian